DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel | urdesign magazine

DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel

Category: Architecture Published on 14 Nov, 2012 Tags: , , , ,
4-dri-dri-by-elips-design-at-st-martins-lane-hotel

The Front Room of St Martins Lane’s hotel is a dynamic retail space. It has housed various creative collaborations with partners including The Convenience Store (fashion boutique), Wallpaper (photography exhibition), Angela Hill (vintage books), The Design Museum (film screening) and Nowness (video installation). This time it has been converted by ELIPS DESIGN into an idyllic Italian beach, complete with traditional decking, coloured beach cabins, sun umbrellas, chairs and tables. The customers will be transported to the Mediterranean in the heart of London’s bustling centre enjoying their gelato DRI DRI.

(Click images for full size photos)

2 dri dri by elips design at st martins lane hotel DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel 3 dri dri by elips design at st martins lane hotel DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel 5 dri dri by elips design at st martins lane hotel DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel 6 dri dri by elips design at st martins lane hotel DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel 7 dri dri by elips design at st martins lane hotel DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel 8 dri dri by elips design at st martins lane hotel DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel 9 dri dri by elips design at st martins lane hotel DRI DRI by Elips Design at St Martins Lane hotel

images © Elips Design

Recommended:

Danial Apartment by TDCoffice
Froyo Yogurteria by Ahylo Studio
The Design Republic Commune by Neri&Nu
Louvre Lens by SANAA + Imrey Culbert
Sou Fujimoto designs the 2013 Serpentine Gallery Pavilion
ABC Center House by Kakuro Odagi + Daisuke Narushima
SUTD Library Pavilion by City Form Lab
AESOP Covent Garden by Ciguë
MYKITA Shop in New York
The Story Tower by RTU International Architecture Summer School
OMA completes Shenzhen Stock Exchange HQ
Przystanek Piekarnia Bakery by Maciej Kurkowski
NL Architects transformed containers into Barneveld Noord Bus Station
SPAR Supermarket in Budapest by LAB5 Architects
Novaoptica Optic Store by Tsou Arquitectos
Archaeological Pavilion in Aachen by Kadawittfeldarchitektur
Mixed-use building for artists in Hackney by Trevor Horne Architects
The Garden House by De Matos Ryan, London
Beats by Dre Headquarters by Bestor Architecture, Culver City
Aesop Bibliotekstan by In Praise of Shadows

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Submit Your Work