The Vinge table lamp by Note Design Studio for Örsjö Belysning | urdesign magazine

The Vinge table lamp by Note Design Studio for Örsjö Belysning

Category: Design Published on 16 Feb, 2013 Tags: , , ,
The Vinge table lamp by Note Design Studio for Örsjö Belysning

Stockholm-based Note Design Studio created for Swedish brand Örsjö Belysning the ‘Vinge‘, a table lamp with a movable wing that encourages interaction. The function of dimming the light is moved to the wing – which can be rotated 180° around its own axis – making the sweeping experience of increasing or decreasing brightness highly tactile.

(Click images for full size photos)

2 the vinge table lamp by note design studio for orsjo belysning The Vinge table lamp by Note Design Studio for Örsjö Belysning 3 the vinge table lamp by note design studio for orsjo belysning The Vinge table lamp by Note Design Studio for Örsjö Belysning 4 the vinge table lamp by note design studio for orsjo belysning The Vinge table lamp by Note Design Studio for Örsjö Belysning 5 the vinge table lamp by note design studio for orsjo belysning The Vinge table lamp by Note Design Studio for Örsjö Belysning

images courtesy of Note Design Studio

Recommended:

Digital Ecosystems stand by Indissoluble @ Istanbul Webit Congress
inDITO by Vito Nesta
STEEL chair by Reinier de Jong
Citroën presents the DS Sofa at 2013 Milan Design Week
Il treno by Tjep.
Kenny Chair by Raw Edges for Moroso
Miami Dolphins' new 2013 Uniform
Ceramic Stereo by Victor Johansson
The Guest Porcelain Figurine by Gary Baseman for Lladró
Windowseat Lounge by Mike and Maaike for Haworth Collection
Slope Pendant Lamps by Skrivo + Miniforms
Soma Carafe and Water filter now available
Book by FiftyThree + Moleskine
Shadow City installation in Copenhagen by Izabela Boloz
Ostrich Pillow Light by Kawamura-Ganjavian
The Void audiovisual installation by Tundra
Nuzzles: Glowing Huts on a frozen river by RAW Design
Bucketlights: Pendant Lamp That Lights, Grows & Cleans The Air by Roderick Vos
Brushstroke furniture collection by Nendo for Glasitalia
Object Élevé: Staircase combined with Storage Space and Desk by Mieke Meijer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

Submit Your Work